Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Húsvéti egyházi szertartások a televízióban

kr templom_1A Tisza Televízió idén is közvetítette a történelmi egyházak húsvéti ünnepi szertartásait, a reformátusok nagypénteki istentiszteletét, a római katolikusok vasárnapi ünnepi miséjét és a görögkatolikusok szombati húsvéti liturgiáját. A szertartásokat vasárnap 18 órától folyamatosan láthatták a nézők.

Bővebben...

Tánc és séta kékben

kr autizmusÁprilis 5-én, csütörtökön 14 órától rendezik meg a Tánc és séta kékben elnevezésű programot, mely az autizmusra hívja fel a figyelmet. Az autizmus világnapja alkalmából a Városháztérre várják az érdeklődőket (lehetőleg valamilyen kék viseletben), akik egy közös tánc után a Dísztó körül sétálnak majd kék lufikkal a kezükben, végül csoportkép is készül majd.

Színes tavaszváró

kr tojasfaA hagyományokhoz híven idén is hímes tojásokkal díszítettek fel egy fát a Remény Klub tagjai és a csatlakozó szervezetek képviselői. A házasságkötő terem előtti fát évek óta több száz hímes tojással díszítik fel, így örvendeztetve meg a városlakókat egy színes tavaszi „folttal”.

Ajándék húsvétra

kr voroskeresztA Nagycsécsen élő 14 éves István Mátét ajándékozta meg a tiszaújvárosi Inno-Comp Kft. húsvét előtt, az adományozást a Magyar Vöröskereszt Dél-Borsod Területi Szervezete koordinálta.
A perifériás idegek rosszindulatú daganatával küzdő fiúnak íróasztalt és hozzá illő széket is vitt a cég, így Máténak könnyebb lesz az iskolai tananyag pótlása a műtétek és kezelések után. A gyors felépülés érdekében a dolgozók is gyűjtöttek a fiúnak, a cég munkatársai a hűtőt és a kamrát is telerakták egészséges és tápláló élelmiszerrel. Sőt, a melegről is gondoskodtak a nagycsécsi család házában: több köbméternyi fát ajándékoztak és hasogattak fel, hogy a Mátét és testvérét egyedül nevelő édesanyának ezzel is megkönnyítsék gyermeke gondozását.

Vasárnap 20 órától

kr valasztasVálasztási műsor
Rendkívüli adással, választási műsorral jelentkezik április 8-án a Tisza Televízió.
Az urnazárás után egy órával kezdődő műsorban tudósításokat, riportokat láthatnak a nézők az országgyűlési választás térségi eseményeiről, és első kézből értesülhetnek a szavazás választókerületi eredményeiről.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477