Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Városunk kitüntetettjei

Tiszaújváros képviselő-testülete nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából az alábbi személyeknek, illetve szervezetnek adományozott ágazati kitüntetéseket:

Bővebben...

Tavasz, nyár, ősz vagy tél?

kr tavasz_2A múlt héten még röpködtek a mínuszok. A kemény fagyok után napokig csapadék következett, hó, havas eső, eső felváltva. Majd egyik napról a másikra 20 fok közelében jár a hőmérő higanyszála.

Bővebben...

Babakert a termálfürdőben

kr ujmedenceegyes

A húsvéti hosszú hétvégén nyit ki a termálfürdő újonnan épült szárnya. Az egymedencés épületrész a gyerekeknek készült, 0-6 éves korig használhatják a legkisebbek.

Bővebben...

Egyházi hírek

Római katolikus

Szerdán, csütörtökön és pénteken 8:30 órakor, kedden és szombaton 18:00 órakor, vasárnap 11:00 órakor lesznek szentmisék templomunkban.
Nagyböjti időben minden héten, pénteken a reggeli mise előtt ¾ 8-tól keresztúti ájtatosságot végzünk. Szeretettel várjuk a kedves híveket.

Bővebben...

Adománygyűjtés

2018. március 19-től 24-ig, minden nap 9 órától 18 óráig játék- és ruhaadományokat gyűjtünk, valamint telefonos bejelentés alapján bútorokat és egyéb háztartási eszközöket közvetítünk a rászorultak számára a Városgazda Kft. Tisza út 2/c alatti telephelyén. 

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477