Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire. Február 28-án, szerdán 18.45 órai kezdettel válaszol Tiszaújváros polgármestere a lakossági kérdésekre. Ezeket előzetesen is fel lehet tenni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen 28-án 18 óráig, vagy levélben, 3580, Tiszaújváros, Szent István út 16., Tisza Televízió, telefonon pedig a 49/341-844, 341-755-ös számon.

Szabad madár vagy te rózsám...

Így kezdődik az egyik kedvenc népdalom, a folytatásban egy szerelmes énekli meg gondolatait, dalban évődve kicsit kedvesével. Hallgassák meg egyszer, ha a hangulatuk úgy hozza, a MÉTA együttes előadásában javaslom. A népdal első sorát vettem kölcsön valami egészen más tartalomhoz.

Bővebben...

Szállodaépítés

kr hotelA képviselő-testület 2017 márciusában egy új szálloda építése érdekében a Hotel Termál és a mellette lévő egykori MHSZ épületegyüttes értékesítéséről döntött. Az erre kiírt pályázatot a DOMINVEST 2000 Kft. nyerte meg. A két épületet már lebontották. Előreláthatóan márciusban lesz meg az építési engedély, és ha az időjárás kedvezően alakul, áprilisban elkezdődik a beruházás. A kivitelezés közel 1,5 évig tart majd, így az építő cég tervei szerint 2019 végére adják át az új, korszerű, négycsillagos szállodát.

Sok az önjelölt

A helyi választási irodától lapzártánkig több mint 30 jelölőszervezet igényelt ajánlóíveket az április 8-ai országgyűlési választásokra. Dr. Juhos Szabolcs jegyző, a választási iroda vezetője arról is tájékoztatta lapunkat, hogy pénteken tart ülést a helyi választási bizottság, s ezen már jelöltek nyilvántartásba vételéről is határoz. Információnk szerint a Fidesz-KDNP, illetve az MSZP gyűjtötte már össze a kellő számú (500) ajánlást.

Rendek, a sípmester

kr rendekistvanAz MLSZ megyei igazgatóságának illetékes testülete a tiszaújvárosi Rendek Istvánt választotta a 2017-es év legjobb labdarúgó játékvezetőjévé.
A 42 éves Rendek István húsz éve, 1997-ben végezte el a játékvezető tanfolyamot. A két évtized alatt több száz megyei bajnokin, mintegy 50 NB III-as találkozón fújta a sípot, az NB II-ben két alkalommal asszisztensként tevékenykedett.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477