Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Sikeres véradás

Kétnapos véradást szervezett a Magyar Vöröskereszt területi szervezete a múlt héten a tiszaújvárosi Hamvas Béla Városi Könyvtárban. Az első napon 89-en, míg a másodikon 78-an jelentkeztek donornak és adtak vért rászoruló embertársaiknak.

Két-két ezüst és bronz

kr evsportoloA Tiszaújvárosi Triatlon Klub képviseletében - a 2017-es teljesítmények alapján - Putnóczki Dorka, Lehmann Csongor, a férfi bajnokcsapat és Leh-
mann Tibor is elismerésben részesült a megyei „Év sportolója” választáson.

Bővebben...

Testvéri terepfutás

kr neuhofenNeuhofen an der Krems testvérvárosunk meghívására 5 fő képviselte Tiszaújvárost a 2018. február 10-én rendezett Terepfutó Kupa 3. futamán. A Phoenix Kosárlabda Klub elnöke és játékosai a hideg idő ellenére helytálltak és teljesítették a közel 5 km-es távot. Képünkön a tiszaújvárosi futók és a Neuhofen an der Krems Union-Sportklub atlétikai szakosztályának vezetői.

Választási értesítők, ajánlóívek

kr valasztasiertesitokMegkezdődött az április 8-ai országgyűlési választásról szóló értesítők postázása.
A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az országgyűlési választás kitűzéséről, és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Az értesítők nyomtatása a február 9-i névjegyzéki állapotnak megfelelően pénteken kezdődött meg, azok kiküldésével az iroda a Magyar Postát bízta meg.

Bővebben...

Elkaptuk a farsang farkát

kr farsangegyesA népi kalendárium szerint idén február 13-ig, húshagyó kedd éjfélig tartott a farsang.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477