Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Igazgatási szünet

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2017. (IV. 28.) számú önkormányzati rendelete értelmében 2017. december 27-től december 29-ig - igazgatási szünet elrendelése miatt - a Polgármesteri Hivatal (Tiszaújváros, Bethlen G. út 7.) zárva tart. Az igazgatási szünet időtartama alatt kizárólag a halálesetek és születések anyakönyvezésére ügyelet működik az alábbi időszakokban:
2017. december 27. (szerda) 08:00 –16:00 óra között
2017. december 28. (csütörtök) 08:00 – 12:00 óra között
2017. december 29. (péntek) 08:00 – 12:00 óra között.
Az igazgatási szünet előtti utolsó ügyfélfogadási nap 2017. december 22. (péntek). Az ügyfélfogadás ezen a napon 8:00 – 12:00 óra között történik.

Bővebben...

Lezártak egy útszakaszt

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatása alapján értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. december 24-ig fenyőfa-árusítás céljából lezárt Bethlen Gábor úti útszakaszra tekintettel a Tiszaszederkény városrész felé közlekedő helyi autóbuszjáratok útvonala módosul. A korábban meghirdetettől eltérően 2017. december 12-től a járatok a Bethlen G. úti megálló helyett a Kazinczy út 10. sz. (a volt OTP épület) előtti ideiglenes megállóhelyen állnak meg.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Elektronikus egészségügy

Országszerte november elsején indult el az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér, kisebb-nagyobb fennakadásokkal. Ezekből Tiszaújváros sem maradt ki, csúszott a rendszer indulása. Ez nem befolyásolta a betegellátást, ami zavartalanul folyt, és a rendelőintézet saját rendszere is megfelelően működött.
- A szakrendelőkben már megkezdődött a tér használata - tájékoztatta lapunkat Dr. Hudivók Hajnalka, a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet orvos-igazgatója -, kisebb fennakadások voltak ugyan az elején. Folyamatosan egyeztetünk jelenleg is az általunk használt informatikai rendszerek szállítóival, a finomhangolás zajlik, de a mindennapokban már tudjuk alkalmazni az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Teret.

Krónika megjelenés

Tájékoztatjuk olvasóinkat, az intézményeket, üzleti partnereinket, hogy a Tiszaújvárosi Krónika idei utolsó - összevont, ünnepi - száma december 21-én, 2018. évi első - ugyancsak összevont - száma január 11-én jelenik meg. Ezért kérjük, hogy a két időpont közötti időszakra vonatkozó hirdetményeiket, hirdetéseiket 2017. december 19-én (kedd) 10 óráig juttassák el szerkesztőségünkbe.
Kellemes ünnepeket kívánunk!
Tisza Média Kft.

Ezüstvasárnap a Tisza TV-ben

kr dobozbanA Tisza Média szerkesztősége már becsomagolta a karácsonyra szánt ajándékokat, melyeket december 17-én élő adásban adunk át a nézőknek. Reméljük, szerzünk majd örömet, okozunk meglepetést, viszünk az otthonokba vidámságot, kedvességet, és érzik majd Önök is azt a melegséget, szeretetet, amivel mi tévések készültünk.
Ünnepi műsorunkban ötleteket adunk azoknak, akik kézműves ajándékkal, vagy saját készítésű finomsággal akarják meglepni szeretteiket. Sütünk-főzünk majd karácsonyi fogásokat és az ünnepi menüsor részeként egy különleges halas ételt is elkészítünk. Régi karácsonyokat idéznek majd a helyi nyugdíjasok, a karácsony titkát az óvodásokkal keressük, a férfiakkal pedig a karácsonyi mizéria misztériumát próbáljuk megfejteni.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477