Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Igazgatási szünet

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2017. (IV. 28.) számú önkormányzati rendelete értelmében 2017. december 27-től december 29-ig - igazgatási szünet elrendelése miatt - a Polgármesteri Hivatal (Tiszaújváros, Bethlen G. út 7.) zárva tart. Az igazgatási szünet időtartama alatt kizárólag a halálesetek és születések anyakönyvezésére ügyelet működik az alábbi időszakokban:
2017. december 27. (szerda) 08:00 –16:00 óra között
2017. december 28. (csütörtök) 08:00 – 12:00 óra között
2017. december 29. (péntek) 08:00 – 12:00 óra között.

Bővebben...

Adventi hangverseny

Szeretettel meghívjuk Önt és Kedves Családját a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Templomba a 2017. december 13-án 18 órakor kezdődő Adventi hangversenyre, melyet a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány rendez.
A műsorban fellép a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, a Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola, a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola egyesített kórusa, a Vándor Sándor Zeneiskola növendékei és tanárai, a Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium kórusa, továbbá Ács Gabriella, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem végzős hallgatója (operaénekes).
A hangversenyre a belépés díjtalan.
Az alapítvány kuratóriuma

Szalagavató

kr szalagavatoA Brassai középiskola hat osztályának 90 végzős diákjára tűzték fel a szalagot múlt pénteken.

Lámpa, fék, láthatósági mellény

kr lathatosagBírság helyett lámpákat és láthatósági mellényeket osztottak a tiszaújvárosi rend-őrök a hiányos felszerelésű kerékpárosoknak.
A láthatósági kampányban bicikliseket állítottak meg az Örösi út és a 35-ös főút kereszteződésében, az egyik legforgalmasabb szakaszon. A múlt szerdai ellenőrzés során nem a büntetés volt a cél, hanem a figyelemfelhívás, hiszen láthatósági mellény és lámpa nélkül nagyobb esélye van egy balesetnek.
- A Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság több másik főkapitányság mellett rendelte el a mostani akciót - tudtuk meg Szmrek Tamástól, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályvezetőjétől. - A Látni és látszani kampányban azért is részt veszünk, mert a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén az előző évekhez képest is több kerékpáros baleset történt, mint korábban.

Bővebben...

Tiszaújváros sikeres jövőjének zálogai

kr mecenasegyesreA hétvégén adták át a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány ösztöndíjait a nyertes felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak. Ebben a félévben 75-en pályáztak sikeresen, ők a Városházán rendezett ünnepségen vették át az ösztöndíjakat. Cikkünk a 4., az ösztöndíjasok névsora az 5. oldalon.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477