Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Magunkat vágtuk kupán

kr kupaNem sikerült a továbbjutás a Magyar Kupában a TFC Tiszaújváros labdarúgó csapatának.
A legjobb 32 között a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es csapatát fogadta a Tiszaújváros és 1-0-ás félidő után 2-0-ás vereséget szenvedett. Alakulhatott volna másként is az eredmény, a TFCT ugyanis öt nagy helyzetet is kihagyott. A viharsarkiak ugyanakkor kétszer veszélyeztettek igazán, és mindkettőből gólt szereztek.

Megálló-módosítás

A Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. december 9-étől december 24-ig fenyőfa-árusítás céljából lezárják a Bethlen Gábor út Építők útja - Rózsa út közötti szakaszát.
Fentiekre tekintettel a Tiszaszederkény városrész felé közlekedő helyi autóbuszjáratok útvonala módosul, a járatok a Bethlen G. úti megálló helyett a Kazinczy úti (hotel mögötti) megállóban állnak meg.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Erős hanghatás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a TVK Erőműben új segédkazánt üzemelnek be, ami 2017. november 30-án kezdődik és várhatóan egy hónapig tart. A munkálatokat az üzembe helyezés első hetében rendszeresen, később ritkábban erős hanghatás kísérheti. Környékünk lakóitól a nyugalmuk esetleges megzavarása miatt ezúton is elnézést kérünk, megértésüket köszönjük!
MOL Petrolkémia Zrt.

Adventi hangverseny

Szeretettel meghívjuk Önt és Kedves Családját a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Templomba a 2017. december 13-án 18 órakor kezdődő Adventi hangversenyre, melyet a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány rendez.
A műsorban fellép a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, a Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola, a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola egyesített kórusa, a Vándor Sándor Zeneiskola növendékei és tanárai, a Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium kórusa, továbbá Ács Gabriella, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem végzős hallgatója (operaénekes).
A hangversenyre a belépés díjtalan.
Az alapítvány kuratóriuma

A tizenéves már öreg

kr mento_1Új, korszerűbb felszereltségű esetkocsival bővült a Tiszaújvárosi Mentőállomás gépjárműparkja.
- Automata váltós és beépített fedélzeti komputer van benne - mutatta az új járművet Lovas Attila, a Tiszaújvárosi Mentőállomás vezetője. - Sokkal könnyebben kezelhető a fedélzeti egység, mint a régebbiekben. A belső felszerelésben a hordágy mozgatórendszere változott, aminek a segítségével az utastéren belül is tudunk bizonyos testhelyzeteket kialakítani. Azért kaptunk új autót, mert a mentési törvény előírja, hogy 13 évesnél idősebb járművet nem lehet mentésre használni. A mi mentőállomásunkon is dolgoztunk ilyen mentővel, és mivel elérte a „ nyugdíj korhatárt”, így ezt az újat kaptuk helyette. Az új esetkocsi mellett van még egy kocsink, ami szintén esetkocsiként szolgál, illetve egy régebbi gépjármű, amit mentőautóként használunk. Így három autó dolgozik a nap 24 órájában Tiszaújvárosban és vonzáskörzetében.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477