Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hunyadisok az állatsegítőknél

Október végén gyűjtést szerveztünk iskolánkban a Miskolci Állatsegítő Alapítvány javára. A legtöbb felajánlást hozó 50 tanulóval útra keltünk, hogy átadjuk az adományokat a telephely lakóinak.
Horváth Rita, az alapítvány vezetője szeretettel fogadott minket, mi pedig örömmel rakodtuk ki az autóbuszból a több mint 1 tonnányi élelmet. A telephelyet megtekintve megismerkedtünk a dolgozók munkájával és a telephelyen élő állatokkal. Ottlétünkkor a menhely 260 kutyának és 20 cicának adott átmeneti otthont, akik reményeink szerint mihamarabb örökbefogadókra találnak. A szép őszi időben kutyagolásra mehettünk nagyobb tanulóinkkal, míg a kisebbeket állatsimogató várta.
A jó cselekedet adta örömmel telve érkeztünk haza, s terveink szerint jövőre is megszervezzük az adománygyűjtést.
Magyarné Hadzsi Katalin és Pásztorné Csontos Márta
szervezők


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477