Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

DERKÓ 50 Játék!

A Derkovits Kulturális Központ játékra invitál az intézmény átadásának 50. évfordulója alkalmából.

A Tiszaújvárosi Krónika hasábjain október és november hónapban olvasható heti 2-2 kérdés a Derkovits Kulturális Központtal kapcsolatban.
A válaszok leadására a következő kérdés megjelenéséig van lehetőség.
A játékos kedvű olvasók páros belépőjegyeket nyernek a Tiszaújvárosi Tavaszi Fesztivál tetszőlegesen kiválasztott rendezvényeire!
A válaszokat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy személyesen a Derkovits Kulturális Központ művelődésszervezőjének, Borza Károlynak lehet leadni, névvel, elérhetőséggel együtt.
A kérdések megválaszolásában segítséget találnak Csesznák Ildikó: A tiszaújvárosi közművelődés krónikája című könyvében, melyet megtalálhatnak a városi könyvtárban.
Egyéb információ:
Borza Károly művelődésszervező
(Derkovits Kulturális Központ,3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 2.),
+36-49/542-005-ös telefonszámon.
1. kérdés:
Mikor kapta meg az intézmény a Minősített Közművelődési Intézmény Címet? (év, hónap, nap)
2. kérdés:
Soroljon fel a Derkovits Kulturális Központ intézményegységei közül legalább 4-et!
Leadási határidő: 2017. november 15.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477