Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Szégyengesztus

Kellemes meglepetés ért szombaton a Sportcentrum labdarúgó stadionjának jegypénztáránál. Egyik szerencseszámomat, a 8-ast kaptam az ajándéktombolán.

Ám ez semmi. Hiába nyitottam ki pénztárcámat, s vettem elő a kurucvezéres bankót, a jegyért sem kellett fizetni. A játékosok magukra vállalták a belépők árát! Szégyellték ugyanis eddigi hazai szereplésüket és így kárpótoltak bennünket, szurkolókat.
No meg a pályán. Ezúttal nem csak szívüket, hanem lábukat, fejüket is odatették. A meccset megnyerték.
Tartsák meg a formát, a hétvégén jöhet ismét a „gyarmatosítás”. A szezon utolsó hazai bajnokija lesz, talán még egy újabb gesztus is belefér. Én nem várom el. Inkább fizetek - lemondva egy plusz pofa sörről - csak nyerjen a csapat.
Azért - jegyzem meg halkan - ingyen belépő ide, remek játék oda, végül győzelem, nem volt felhőtlen az örömöm.
Ahogy eddig mindig, most sem nyertem a tombolán. Ki a felelős ezért?! Mindegy.
Szégyellje magát!
-efel-


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477