Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bevették Hóvárt

kr hovarNégyfős önkormányzati delegáció vett részt testvérvárosunk, Beregszász „Beregszász és barátai a Hóvárra túráznak” elnevezésű programján október 13-15. között. A 2061 méter magas Hoverla - magyar nevén Hóvár - Ukrajna legmagasabb hegycsúcsa. Képünkön Jézsó Gábor és Tóth Sándor képviselő a csúcstámadás előtt.

Lyuteszembe!

Az elörejelzések szerrint sokakknak megválltás lessz a digitalis világ hozzta kézzelnemírás.....ám a klaviaturán írt gondolatok is ugyanojan neveccsègesen kanyarognak majd a „papiron”, ha nem tuggyuk, mejik bilentyüt nyomlyuk meg.....minden a fejben dölel!

Persze tudom én azt, hogy sokszor nehéz szinkronba hozni az agyat a kézzel. Saját tapasztalatból is.
Tudják, ...a csoki.
Fejben tudom, hogy nem kéne még egy kocka, de a kezem sem rest, villámsebességgel próbál túljárni az eszemen, rögvest mozdul, s a csokit gyorsan letuszkolom a torkomon.

Bővebben...

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire. Október 25-én, szerdán 18.45 órai kezdettel válaszol Tiszaújváros polgármestere a lakossági kérdésekre. Ezeket előzetesen is föl lehet tenni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy levélben, 3580, Tiszaújváros, Szent István út 16., Tisza Televízió, az adás ideje alatt pedig telefonon a 49/341-844, 341-755-ös számon.

Százmilliós vezetékfelújítás

kr vezetekA legutóbbi - már a fűtési időszakban történt - vezetéklyukadás is jelezte, hogy nagy szükség van a távhőrekonstrukció folytatására. Lesz-e folytatás, kérdeztük Ódor Istvánnétól, a szolgáltató TiszaSzolg 2004 Kft. ügyvezető igazgatójától.
- A napokban készült el a 2018. évi vezetékrekonstrukció tervezete, mely nem tekinthető még véglegesnek, de nagy valószínűséggel ezeket a munkálatokat hajtjuk végre jövőre - válaszolt az ügyvezető. - A helyszínek kiválasztásakor azokra a szakaszokra koncentráltunk, ahol az elmúlt időszakban többször is történt meghibásodás, így álláspontunk szerint indokolt a vezetékek cseréje. Tekintettel a tervezett munkák várható bekerülési értékére, a tényleges kivitelezésre a pályázat kiírásakor rendelkezésünkre álló pénzügyi fedezet függvényében teszünk javaslatot.
- Milyen nagyságrendű munkálatokról van szó, és hol tervezik ezeket?

Bővebben...

Élmények ősszel, színesben

kr tiszaVitathatatlanul itt az ősz. Szépségeivel, élményeivel ismerkedtek városunk óvodásai a Tisza-szigeten, a hagyományos Ősz a szigeten rendezvényen. Írásunk az 5. oldalon.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477