Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A fesztiválon minden volt, mi szemnek, szájnak, s fülnek ingere

KR hal egyHosszú szünet után újra rotyogtak a bográcsokban a finom ételek, a Tisza-szigeten rendezett Tiszaújvárosi Halászléfőző Fesztiválon, melyre az ország más tájairól, és a határon túlról is szép számmal érkeztek vendégek.

Bővebben...

Négyszáz bála égett

KR egyes balaKesznyétenből, egy mezőgazdasági vállalkozás telephelyéről riasztották a tiszaújvárosi tűzoltókat vasárnap, dél előtt nem sokkal. Mintegy négyszáz szalmabála égett, és a tűz veszélyeztette a magtárat is.

Bővebben...

Ének-zene, muzsika

KR muzsikasRendhagyó énekórát tartott a Muzsikás együttes a Széchenyi iskolában. Így népszerűsítik a népzenét immár hetedik éve szerte az országban.

Bővebben...

Idősek hete

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ és a Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete idén is megrendezi az Idősek hetét.

Bővebben...

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477