Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Partnerlátogatáson Lengyelországban

KR partnervarosDr. Fülöp György alpolgármester vezetésével négy fős partnervárosi delegáció – Kovács Viktória, a Polgármesteri Hivatal nemzetközi kapcsolatokért felelős munkatársa, Hok Csaba és Pap Zsolt képviselő – járt a hétvégén a lengyelországi Zawiercie-ben.

Bővebben...

Veteránok Tiszaújvárosban

KR veteranSzeptember 15-én az elmúlt évhez hasonlóan a Polgári Nemzetközi Ikarusz, Csepel és veteránjármű találkozó számos résztvevője látogatást tesz városunkban.

Bővebben...

Zebrák, kerékpárút, járdák

KR zebraA közbeszerzési eljárás eredményes zárultával mintegy bruttó 33,5 millió forintos értékben négy építési, felújítási projekt munkálatai kezdődtek meg a napokban.

Bővebben...

Néma megemlékezés

KR tuzoltokTiszaújvárosban is néma tiszteletadással, a kék villogó bekapcsolásával emlékeztek a Világkereskedelmi Központ elleni támadás tűzoltó áldozataira a lánglovagok.

Hosszú hétvégék jövőre

2013-ra három munkanap áthelyezését hagyta jóvá a nemzetgazdasági miniszter.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477