Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Megkezdődött a 2012/2013-as tanév

Az KR evnyito 1 Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a Városháztéren, a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola a református templomban szeptember 2-án tartotta az ünnepélyes tanévnyitót.

Bővebben...

Gyűjtés a rászorulóknak

Használt ruhákat és bébiholmikat is gyűjt a Vöröskereszt. A ruhaadományokat minden hónap első hétfőjén osztják szét a rászorulók között. KR voroskeresztA kisgyermekekért szervezett akció adományait karácsonyi ajándékként kapják meg a nehéz körülmények között élő családok.

Bővebben...

Túl meleg volt

szMilyen volt az idei nyár időjárása? Erre a kérdésre várták a Tisza TV honlapján a nézők voksait.

Bővebben...

Őrök az iskoláknál

KR rendorokA tanévkezdet időszakában reggel és délután rendőrök és polgárőrök segítik a diákok közlekedését.

Bővebben...

Köszöntötték az olimpikont

KR bolgar peterBráz György polgármester és Dr. Fülöp György alpolgármester ünnepélyesen köszöntötte Bolgár Pétert, aki a kémiai olimpián ezüstérmet szerzett.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477