Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Elfogott útonállók

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság N. Antal 22 éves és N. Lajos 28 éves helyi lakosokkal szemben. A gyanúsítottak 2017. január 17-én 22 óra 30 perc körül Tiszaújváros és a Tiszaszederkény közötti kerékpárúton támadták meg a haza igyekvő sértettet. A bántalmazott és földre lökött férfitől több mint kétszázezer forintot vettek el, majd elmenekültek a helyszínről.
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a támadókat, akiket bűnügyi őrizetbe vettek, majd ügyészi indítványra a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.
Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.
B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477