Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Emlékérmes karatés

kr meszarosA Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség emlékülésen ünnepelte alapításának 110. évfordulóját. Az eseményen számos díjat adtak át. Az egyetemi sport támogatásáért Elek Ilona Emlékéremben részesült többek között dr. Mészáros János 7. danos Shito-ryu karate mester, a Magyar Karate Szakszövetség és a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke, a Justitia Fuji-Yama SE alapítója.

Adótraffipax

A NAV megyei igazgatóságának revizorai március 27-től április közepéig kiemelten ellenőrzik a kondi- és fitnesztermeket, masszásszalonokat és szoláriumokat. Az ellenőrzések célja az online pénztárgép használatára újonnan kötelezett szolgáltatók működésének, a pénztárgéppel kapcsolatos előírások betartásának vizsgálata. Az érintett szolgáltatóknál a foglalkoztatás szabályszerűségét is ellenőrzik a revizorok.

Újabb felújítások

Tisztelt Tiszaújvárosi Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. április 3-án újabb helyszínt adunk át a kivitelező részére az Árpád úti közterületi felújítások lebonyolítása érdekében:
- Az Árpád út déli oldalán lévő járda felújítása a Bolyai közi bekötő út és az Örösi út közötti szakaszon.
- Az Árpád út teljes hosszában az út vágása a szegélykő mellett.
Kérjük, hogy a kivitelezések ideje alatt a közlekedési szabályok betartásával és fokozott figyelemmel közlekedjenek!
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Katonai toborzó

kr toborzasEgy érettségivel rendelkező 150 ezer, annak hiányában 125 ezer forint nettó havi kezdőfizetést kap az, aki önkéntes katonai szolgálatra jelentkezik. A Magyar Honvédség évente két alkalommal, tavasszal és ősszel toboroz munkavállalókat. Őket,  - elsősorban a regisztrált munkanélkülieket -  tájékoztatják országszerte a katonaságnál betölthető munkakörökről, az anyagi juttatásokról és a felvételi eljárásról. Borsod megyében 32 településen szerveznek toborzót, városunkban március 27-én, kedden volt a rendezvény.

Együttműködés a balesetmegelőzésben

kr balesetmegelozesA Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (MBB) március 21-én Tiszaújvárosban tartotta soron következő ülését, melyen a közlekedési szakemberek áttekintették és értékelték a megye közlekedésbiztonsági helyzetét.
Az évértékelőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberein túl megjelentek a közúti közlekedés biztonságáért felelős, illetve abban érintett további szervek és szakemberek is.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477