Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Véradókat várnak

Március16-án és 17-én, csütörtökön és pénteken véradást szervez a Mol Petrolkémia Zrt. Főnix-Med orvosi rendelőjében a Vöröskereszt. Mindkét napon 8.00 és15.30 óra között várják a donorokat. A szervezők 70-70 fő véradóra számítanak, és kérik, aki teheti menjen el, hogy közösen segíthessenek beteg embertársainkon.

Kitüntetettjeink

Nemzeti ünnepünk alkalmából 22 személynek és 2 közösségnek adományozott ágazati kitüntetést Tiszaújváros képviselő-testülete.

Tiszaújváros Közneveléséért
Kruppa Tiborné tanár, Tiszaújvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Életműdíj, Somogyiné Sándor Dóra tagintézmény-vezető, Tiszaújvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Évi díj, Petrikné Kiss Edina tanító, Tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola, Évi díj, Orbán Mónika tanár, Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola, Évi díj, Deák Zoltánné tanító, Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, Életműdíj, Erdős Zita Katalin tanár, Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium, Évi díj, Terpák László tanár, Szerencsi SZC Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Életműdíj, Dudás Józsefné óvodapedagógus, Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda, Életműdíj, Szőcs-Józsáné Tóth Katalin óvodapedagógus, Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda, Évi díj.

Bővebben...

Tisztelt Tiszaújvárosi Polgárok!

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából városunk ünnepséget rendez.
Kérjük azokat a pártokat, polgári és civil szervezeteket, amelyek a megemlékezés virágait, koszorúit szeretnék elhelyezni 2017. március 15-én (szerda) 18.30 órától a Petőfi szobornál, hogy az ünnep méltó előkészítése érdekében jelezzék részvételi szándékukat írásban március 10-én (péntek) 12.00 óráig a Derkovits Kulturális Központ igazgatójánál. Az írásos jelentkezésben kérjük megjelölni a szervezet és a koszorúzó személy(ek) nevét.
A koszorúkat a kulturális központban március 15-én 10.00 órától 16.00 óráig lehet leadni.

Bővebben...

Krónika pénteken

Tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat és Partnereinket, hogy nemzeti ünnepünkre való tekintettel a Tiszaújvárosi Krónika jövő heti száma nem a szokásos csütörtöki napon, hanem március 17-én, pénteken jelenik meg.
A szerkesztőség

Gereblyézés, metszés, permetezés

kr tavaszi_egyesrejoMár február végén megkezdődtek a tavaszi munkálatok a kiskertekben és a város közterületein. Szellőztetnek, nyesnek, metszenek. Írásunk a további oldalon.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477