Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Fekvőrendőrök az utcákon

KR fekvorendorA Kertvárosban több forgalmasabb útszakaszt is biztonságosabbá tettek a napokban. Fekvőrendőrt építettek a Zita utca és a Margit sétány egy-egy szakaszára.

Bővebben...

Felhívás nyugdíjasoknak: Aranylakodalom

KR aranylakodalom 20A Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete  felhívja a  nyugdíjas-társak figyelmét, hogy az aranylakodalmas párok részére idén is megrendezzük október hónapban az aranylakodalmat.

Bővebben...

Szirénapróba

2012. szeptember 3-án (hétfőn) 11.00 órakor Tiszaújváros, Tiszapalkonya, Oszlár településeken szirénapróba lesz. A szirénák megszólaltatásával a veszélyes üzemek környezetében telepített Monitoring Lakossági Riasztó (MoLaRi) rendszer üzemképességét tesztelik.

Bővebben...

Szélszaggatta fakorona

KR kidolt faA kép kissé csalóka, nem egy egész fa, „csupán” annak egyik ága zuhant pénteken a viharos erejű szélben egy Tisza úton parkoló személygépkocsira.

Bővebben...

Kezdődik az iskola

KR szavazasÖn várja már az iskolakezdést? Erre a kérdésre lehetett válaszolni az elmúlt héten a www.tiszatv.hu oldalon.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477