Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tiszaújvárosi Városnapok - Szent István Nap

KR egyes vnapok 1A korábbi évektől eltérően idén nem a Tavaszi Fesztivál időpontjában, hanem a Szent István napi eseményekhez igazítva rendezték meg a Tiszaújvárosi Városnapokat, a partnervárosok találkozóját. A Városnapokról és a Szent István napról lapunk további oldalain találnak tudósításokat.

Bővebben...

Gyűjtés a gyerekekért

Adományozz a legapróbbakért! Ez a neve annak a gyűjtési akciónak, mely a védőnők és a  Magyar Vöröskereszt Tiszaújvárosi Területi voroskeresztSzervezete közös szervezésében indult el. Ezúttal nem csak a kis ruhákra van szükség! Sok családnak gondot okoz a pelenka, a babaápolási termékek megvásárlása is.

Bővebben...

Aranylakodalom

Felhívások nyugdíjasoknak
Felhívjuk nyugdíjastársaink figyelmét, hogy az aranylakodalmas párok részére idén is megrendezzük október hónapban az aranylakodalmat.

Bővebben...

Nem volt veszély

KR ecomissioAz Ecomissio Kft-nek a TVK területén levő hulladékégetőjében 2012. 08. 16-án csütörtökön, az esti órákban az égetésre előkészített hulladékok között egy félig töltött műanyag tárolóedényben, vegyi reakció indult be, és füsttel borította be az égetőt és környezetét.

Bővebben...

Ismét hőségriasztás

A víz belsőleg és külsőleg is jót tesz. A meteorológiai előrejelzések alapján az országos tisztifőorvos augusztus 21-én 12 órától augusztus 24-én (péntek) 24 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477