Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Szent István nap

vn

Épületfelújítások

KR panelprogramÖnerőből, a panelprogram keretében, továbbá az önkormányzat energiatakarékossági, illetve a társasházak egyesülete által kezelt épületfenntartási alap segítségével az idén igen sok lakóközösség hajtott végre energiamegtakarítást eredményező,

Bővebben...

Kémiából ezüst

Olimpia Washingtonban

Ezüstérmes lett a washingtoni kémia diákolimpián a magyar csapat.

Bővebben...

Többen irtanának

KR szunyogÖn szerint szükség van-e még a nyáron szúnyogirtásra? Erre a kérdésre válaszolhattak azok, akik ellátogattak a Tisza Televízió honlapjára. (www.tiszatv.hu).

Bővebben...

Romák figyelmébe!

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat felhívja az 1-10. évfolyamos roma tanulók szüleinek figyelmét arra, hogy akik szeretnének iskolakezdési támogatásban (füzetcsomag, írószerek) részesülni, azok jelentkezzenek

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477