Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Új megállapodás köttetik

kr zawierceLengyel partnerünk, a Sziléziai Vajdaságban található Zawiercie Járási Hivatal meghívásának eleget téve, Bráz György polgármester vezetésével négyfős delegáció tett hivatalos látogatást a Pilica községben megrendezett egyházmegyei-járási aratóünnepségen. A tiszaújvárosi delegáció tagja volt Tóth József, Polgár város polgármestere is.
A vendéglátók mindent megtettek annak érdekében, hogy a látogatás mindkét fél számára egyaránt hasznos és tartalmas legyen. A háromnapos találkozó során a járásban tett kirándulások, kastély- és várlátogatások mellett lehetőség nyílt tárgyalásokat folytatni a 2004-ben megkötött együttműködési megállapodásról is.
Mindkét fél egyetértett abban, hogy a jelenleg hatályban lévő megállapodás felülvizsgálata időszerűvé vált, és mivel a fennálló kapcsolatot kölcsönösen folytatni kívánják, így annak megalapozására és kibővítésére kiváló lehetőséget teremthet egy új megállapodás megkötése. Ennek tartalmi elemeire Tiszaújváros önkormányzata tesz javaslatot a közeljövőben.

Lakossági fórumok

kr lakossagiforumTiszaújváros zöldfelületeinek megújítása érdekében elkészült a „Zöldülő Tiszaújváros” tanulmányterv, melynek bemutatására városrészenként lakossági fórumot tartunk.
- 2016. szeptember 13-án (kedden) 17.00 órakor Tisza-part városrész Tisza-parti Szabadidőházában,
- 2016. szeptember 14-én (szerdán) 17.00 órakor a Polgármesteri Hivatal III. emeleti tanácskozó termében,
- 2016. szeptember 15-én (csütörtökön) 17.00 órakor a Tiszaszederkényi Művelődési Ház nagytermében (Tiszaújváros, Bocskai út 33.)
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Jó volt, de volt jobb szezon is

kr strand_1Véget ért a strandszezon a naptár szerint, de ténylegesen is, hiszen vasárnap bezárt a tiszaújvárosi strand is. A szeptember eleji meleg napok sok vendéget csalogattak ki a fürdőbe.
Szeptember 4-e volt az utolsó igazi strandnap, a hideg vizes medencék vizét még aznap zárás után leengedték, de a kalandmedencében még lehet lubickolni 25-éig. Az idei szezonról Ódor Istvánnét, a TiszaSzolg 2004. Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.
- Tavaly sokszor mértünk 40 fok feletti hőmérsékletet, többször volt hőségriadó is, rengetegen mentek hűsölni a strandra. Idén nem volt ilyen forró nyarunk, érezhető volt ez a vendégforgalmon is?
- Az idei szezon május 21-én kezdődött és szeptember 4-én ért véget. A korábbi évekhez hasonlóan igen jó vendégforgalommal zártunk. 2016-ban 170.400 főt regisztráltunk a fürdőben, igaz ez az előző évihez képest 6 ezer fővel kevesebb, ami alig 4%-os csökkenést jelent, ez azonban a hűvösebb, csapadékosabb nyárnak tudható be.
- A kempingben is nagy volt a forgalom?

Bővebben...

Közterületi munkálatok

Tisztelt Tiszaújvárosi Lakosok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. szeptember 12-én az alábbi közterületi munkálatok kezdődnek:
• Templom út, Szent István út, Bethlen Gábor út és Lévay út által határolt területen járda- és parkolóburkolat felújítása
• Templom út burkolatának felújítása
A munkák befejezésének várható ideje: 2016. november 10.
Előreláthatólag 2016. szeptember 15-én megkezdődik a Hajdú téri játszótér és a közvilágítás rekonstrukciója.
A munka befejezésének várható ideje: 2016. november 13.
Kérjük, hogy a kivitelezések ideje alatt a közlekedési szabályok betartásával és fokozott figyelemmel közlekedjenek!
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Fűtőerőmű leállása miatt 2016. szeptember 14-én 8 órától 2016. szeptember 15-én 24 óráig Tiszaújváros távhőszolgáltatással ellátott területén a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel. 

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.
TiszaSzolg 2004 Kft.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477