Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Sínen vagyunk

Meséli egy ismerősöm, hogy nemrég csodás utazásban volt része. Megtett busszal, cirka 1200 kilométert tizennégy óra alatt, majd vonattal kétszáz kilométert, összesen hét és fél óra alatt.

Bővebben...

Szemétkedők

KR szemetkedokBizonyára „eltévedtek” azok a fiatalok, akik a szombati erősember tehetségkutató traktorgumi-forgatás versenyszáma helyett a Mátyás király úti hulladékgyűjtő-borogatást választották.

Bővebben...

Adás indul!

A Tisza TV augusztus 15-én, szerdán 18 órakor ismét hagyományos, saját szerkesztésű műsorával jelentkezik. Azaz nem, hiszen mind tartalmi, mind formai szempontból megújul a városi televízió műsora.

Bővebben...

Városnapok

vn

Ruszin búcsú

Szeretettel meghívjuk a ruszin tagokat, szimpatizánsokat a szeptember 2-án vasárnap, Sajópálfalán tartandó első  hagyományteremtő országos búcsúra.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477