Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Új helyen az adóhatóság

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatóságának tiszaújvárosi kirendeltsége új épületbe költözött.

Bővebben...

Örmény ülés

A Tiszaújvárosi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat 2012. július 19-én 14,45 órára összehívott testületi ülése határozatképtelenség miatt elmaradt, ezért 2012. augusztus 3-án (pénteken) 8,30 órai kezdettel ismételten ülést tart.

Bővebben...

Díjazták a fotósokat

KR kreaktiv atadoA múlt héten szerkesztőségünkben adták át a Triatlon Nagyhétre meghirdetett KreAktív fotópályázat díjait. Az általános és a sport kategóriában egyaránt három-három képet díjazott a zsűri.

Bővebben...

Városunk az Északban

Egész oKR vizikozmuszerzodesldalas összeállítást jelentetett meg Tiszaújvárosról az Észak-Magyarország. A megyei napilap július 31-én megjelent számában interjú olvasható Bráz György polgármesterrel (ennek kivonatát lapunk egy további oldalán olvashatják).

Bővebben...

Irány Csíkszereda

KR csikszeredaigyerekekDr. Fülöp György alpolgármester vezetésével négyfős önkormányzati delegáció utazik a hétvégén testvérvárosunkba, Csíkszeredába.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477