Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tűzoltási gyakorlat

A FER Tűzoltóság 2016. május 25-26-27-én 14 órától az éves képzési tervének megfelelően tűzoltási gyakorlatot hajt végre a MOL Petrolkémia Zrt. tűzoltó gyakorlópályáján.
A gyakorlatok során 2000 liter/nap éghető folyadék gyújtása és oltása történik ellenőrzött körülmények között. A gyakorlat erős füstképződéssel jár, ami egészségügyi kockázatot nem jelent, de nagy távolságból is észlelhető lesz.
Nem megfelelő időjárási viszonyok esetén az adott napi gyakorlatot későbbi időpontban tartják meg.

Postázott emléklapok

A FER Tűzoltóság 2016. május 25-26-27-én 14 órától az éves képzési tervének megfelelően tűzoltási gyakorlatot hajt végre a MOL Petrolkémia Zrt. tűzoltó gyakorlópályáján. A gyakorlatok során 2000 liter/nap éghető folyadék gyújtása és oltása történik ellenőrzött körülmények között. A gyakorlat erős füstképződéssel jár, ami egészségügyi kockázatot nem jelent, de nagy távolságból is észlelhető lesz. Nem megfelelő időjárási viszonyok esetén az adott napi gyakorlatot későbbi időpontban tartják meg.

Kultúra keletről

kr csaladnapja1A Tiszaújvárosi Tavaszi Fesztivál utolsó előtti napján Tiszaszederkénybe, a család napjára invitálták a közönséget. A művelődési házban megrendezett kulturális, szórakoztató programon idén a távol-keleti kultúrát helyezték a középpontba. Ennek apropóján lehetőség nyílt manga festésre és origami hajtogatásra is, valamint a karatéval is megismerkedhettek a résztvevők.

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire. Június 1-én, szerdán 18.30 órai kezdettel válaszol Tiszaújváros polgármestere a lakossági kérdésekre. Ezeket előzetesen is föl lehet tenni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy levélben, 3580, Tiszaújváros, Szent István út 16., Tisza Televízió, az adás ideje alatt pedig telefonon a 49/341-844, 341-755-ös számon.

Strandnyitány újdonságokkal

kr strandJó időben és vendégekben sem volt hiány a strandfürdő szezonnyitó hétvégéjén. Szombattól teljes kapacitással működik a komplexum. A fürdő területén újdonságok is vannak. Új elárusító pavilonokkal és árnyékolókkal bővült a létesítmény, a külső termálmedence fölé pedig napvitorlákat feszítettek ki.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477