Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Babahordozós séta

A születés hete alkalmából babahordozós sétára készülnek a tiszaújvárosi szülők. A séta célja egy kellemes délelőtt eltöltése a szabadban, a babahordozás népszerűsítése városunkban és a Tiszaújvárosi Babahordozó Klub megismertetése a családokkal.
Miért hordozzuk a babákat?
Babahordozás közben a gyermek testközelséget élvezhet, miközben a szülő mobil lesz, kezei szabadok. Segítségével könnyebb ellátni a háztartási teendőket és a testvéreket. A helyesen használt hordozóeszköz támogatja a babák egészséges csípőfejlődését.
Mikor és hol?
Május 2-án reggel 9:30-kor lesz a gyülekező a Tisza ABC mögötti parkolóban. A sétán számítanak a babahordozást gyakorló szülők részvételére, továbbá szeretettel várják olyan anyukák, apukák, nagyszülők részvételét is, akik még nem hordoznak, de szeretnének többet megtudni a babahordozásról, a tiszaújvárosi babahordozós programokról. A séta után az időjárás függvényében várhatóan a Posta mögötti játszótéren megpihen a csapat.
Szervező elérhetősége a program alatt: tel.: 30/603-0223


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477