Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Nem vallottunk szégyent

kr fociA Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé jutott Termálfürdő FC Tiszaújváros a negyeddöntő első mérkőzésén az NB I-es Újpest FC otthonában elszenvedett 8-1-es vereség után hazai környezetben 0-0-ás félidőt követően 2-0-ra maradt alul az NB I jelenleg második helyén álló fővárosi csapattól.
Termálfürdő FC Tiszaújváros - Újpest FC 0-2 (0-0)

Bővebben...

Ügyfélfogadás szombaton

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy munkanap-áthelyezés következtében 2016. március 5-e (szombat) munkanap. A Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás 8 órától 12 óráig tart.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Rendkívüli testületi

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy munkanap-áthelyezés következtében 2016. március 5-e (szombat) munkanap. A Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás 8 órától 12 óráig tart.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Háborgó horgászok

kr horgasz 1Mintegy 22 millió forint értékben 290 mázsa halat telepített a Zabos Géza Horgászegyesület 2015-ben.
Tovább növekedett a taglétszám is, közel 2100-an rendelkeznek különféle engedélylyel. Minderről a hétvégén tartott közgyűlésen számolt be az elnökség, érintve az idei változásokat is.
A legfontosabb, hogy február elejétől új horgászrend lépett életbe, szigorúbb menynyiségi- és súlykorlátozással. Pontyot például 5 kiló felett nem lehet megtartani, ezzel a szaporulatot kívánják megvédeni.
- Én Balatonfüreden horgásztam és csak 10 kiló felett kellett visszaengedni - mondta nem titkolva elégedetlenségét Kiss Sándor. -  Ezt az 5 kiló feletti korlátot nem tudom miért hozták be.
A másik szabályozás a kifogható halak számát érinti. Ennek értelmében napi 2, heti 5, illetve évi 100 példányban limitálták a kifogható mennyiséget. Persze sokaknak ez sem tetszik.
- Azzal nem értek egyet, hogy nem tették fel közgyűlési szavazásra például ezt a heti 5 pontyos kvótát - mondta Kiss István, aki a közgyűlésen több alkalommal is hozzászólt a témához. - A vezetőség ezt eldöntötte, nem a tagság szavazta meg.

Bővebben...

Egyházi hírek

Római katolikus
Kedden és szombaton 18:00 órakor, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 9-órakor, vasárnap 11:00 órakor lesz a szentmise templomunkban.
Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket első szom-baton reggel 8 órától este a szentmise kezdetéig tartó Szent-ségimádásra.
A következő vasárnap gyűjtés a Szentföld javára.
Nagyböjt idején minden héten, pénteken, reggel ¾ 8-tól keresztúti ájtatosságot végzünk a szentmise előtt a templomban. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477