Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Törődnek a régiekkel

kr hivatalinyugdijasokHagyomány, hogy karácsony közeledtével az önkormányzat köszönti,megvendégeli és megajándékozza a Polgármesteri Hivatal nyugdíjasait. Idén az Arany Holló étteremben találkoztak az egykori köztisztviselők és a város vezetői. Bráz György polgármester, miután köszöntötte a meghívottakat - a 2016. évi változásokról számolt be és szólt a város előtt álló kihívásokról is.

Csillagszórás

kr csillagszorasTisza-part városrészben zárult Tiszaújváros év végi ünnepi rendezvénysorozata. A „Tisza-parti csillagszórás” elnevezésű karácsonyi programon Bráz György polgármester köszöntötte a városrész lakóit, majd az ünnepség résztvevői egy-egy csillagszórót meggyújtva hangolódtak a közelgő ünnepre. Végül a Vándor Sándor Zeneiskola növendékei adtak műsort.

Betlehemi láng a téren

kr mikikari_1Utolsó két eseményével véget ért a Mikulástól karácsonyig rendezvénysorozat. Míg pénteken a hagyományok szerint a három városrészből érkezett nyugdíjas csoportok álltak színpadra, addig vasárnap, ugyancsak a hagyományoknak megfelelően, szeretetvendégségre gyűltek össze a városlakók.
Az utolsó adventi gyertya fénybeborulásának idén különleges színezetet adott, hogy a városi cserkészcsapat jóvoltából a Betlehemből érkezett lánggal gyújtották meg.
A téren összegyűlt sokaságot dr. Fülöp György alpolgármester köszöntötte, majd a történelmi egyházak képviselői mondták el advent negyedik vasárnapjához kapcsolódó gondolataikat. A színpadi programok megkezdése előtt Bráz György polgármester mintegy a rendezvény zárásaként megköszönte a tiszaújvárosi lokálpatriótáknak - kiemelve a szeretetvendégség megvalósításáért Tógyer Gyulát -, hogy idén is együtt ünnepelt négy héten át a város, és készült karácsonyra, a szeretet ünnepére.

Bővebben...

Elcsentek egy Csepelt

kr bicikliA Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T.R. oszlári lakossal szemben, aki 2016. 11. 21-én 20 óra 30 perc körül a tiszaújvárosi autóbuszállomásról eltulajdonított egy eddig ismeretlen sértett tulajdonát képező, lezárt állapotban lévő Csepel típusú kerékpárt.
A rendőrség kéri annak a személynek a jelentkezését, akitől 2016. 11. 22-re virradóra a tiszaújvárosi buszállomásnál eltulajdonították a mellékelt fényképen látható, és a tulajdonát képező Csepel típusú kerékpárját.

Bővebben...

Krónika megjelenés

Tájékoztatjuk tisztelt olvasóinkat, az intézményeket, üzleti partnereinket, hogy a Tiszaújvárosi Krónika legközelebb 2017. január 5-én, csütörtökön jelenik meg. Kérjük, hogy írásaikat, hirdetményeiket, hirdetéseiket 2017. január 3-án (kedd) 10 óráig juttassák el szerkesztőségünkbe.
Megértésüket köszönjük, egyúttal kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!
Tisza Média Kft.

Alkategóriák


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477