Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Év végi rendezvények

kr evvegiMár javában tartanak a hagyományos év végi rendezvények előkészületei.
A programterv szerint a sort november 29-én, vasárnap, a de-cember 20-án záruló Mikulástól karácsonyig rendezvénysorozat nyitja.
Az adventi hangverseny idén december 8-án lesz a római katolikus templomban.
A Szederkényi gyertyagyújtást december 14-én rendezik a művelődési házban, a Tisza-parti csillagszórás időpontja december 17-e, helyszíne a Szabadidő Ház.
Időközben megkezdődnek az évértékelő „ágazati” rendezvények is. December 16-án tartják a Szépkorúak karácsonyi ünnepségét, december 17-én a gazdasági társaságok dolgozóit köszöntik.
A közalkalmazottak és köztisztviselők munkaértekezlete december 18-án, a sportbaráti találkozó december 19-én lesz.
Ez utóbbi napon osztják ki a Mecénás-ösztöndíjakat is a Városházán. A Városháza lesz a helyszíne az utolsó jelentősebb év végi önkormányzati rendezvények is, a képviselő testület ugyanis de-cember 22-én tartja soros ülését.


f.l.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477