Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Megújult a csónakház

kr csonakhazÜnnepélyes keretek között átadták a Tisza-parton a Tiszaújvárosi Vízi Sport Egyesület felújított, átalakított csónakházát.

Bővebben...

Támogatták a pályázót

kr ulesRendkívüli ülést tartott július 27-én Tiszaújváros képviselő-testülete. A grémium a pedagógiai szakszolgálat tagintézmény-igazgatói megbízására beérkezett pályázatot véleményezte.

Bővebben...

Triatlon TV

kr triatlontvAugusztus 1- 9. között rendkívüli, késő esti különkiadással jelentkezik minden nap a Tisza TV.  
A szerkesztőség a Triatlon Nagyhét eseményeire hangolódva színes riportokkal, játékokkal várja nézőit a képernyők elé. Az egy-másfél órás adásidőben egyetlen olyan esemény sem marad ki, amely a kilencnapos rendezvényfolyam plakátjain szerepel, persze emellett érdekességek, újdonságok és stúdióvendégek is szerepelnek az adások műsortervében.

Bővebben...

Kilencnapos triatlonünnep

kr triatlonegyesA Rió de Janeiró-i olimpia kvalifikációs versenyét, a világon egyedülálló módon megszakítás nélküli 19. TVK ITU Triatlon Világkupát magába foglaló, a sportot, a kultúrát és a gasztronómiát kiválóan ötvöző 17. TVK Triatlon Nagyhét augusztus 1-9. között várja a sportbarátokat és a kikapcsolódni vágyókat Tiszaújvárosban.

Bővebben...

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap
 délután 17 órától másnap reggel 8 óráig,
illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig,
valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477