Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bodzaszörpöt ajánlanak

thumb KR bodzaszorpSzerdán este hat órakor a Bodzaszörp újabb epizódjával kínálnak felüdülést a nyári kánikulában a Tisza TV munkatársai a nézőknek.

Házasság, vagy együttélés? Többek között erről is szót ejtenek a vendégek, akik emellett párkapcsolati kérdésekről és a férfi–női szerepekről is csevegnek. Kapcsolódjon be ön is! Fejes Anitával, Petneháziné Ágival, Luczai Gabival és Berta Judittal ajánljuk a Bodzaszörpöt.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477