Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Veszélyes járművek

veszely„Ön szerint kik jelentenek nagyobb veszélyforrást városunk közlekedésében? – szólt a kérdés, melyre – a válaszlehetőségek megjelölésével – kedden 10 óráig szavazhattak a Tisza TV honlapjára látogatók. (Hardverhiba miatt a szavazás egy nappal később kezdődhetett, ezért a Tisza TV szerkesztősége elnézést kér!) Nos, az autósok, motorosok fölényes „győzelmet” arattak, a válaszadók 50%-a szerint ők jelentik a fő veszélyforrást. Nyomukban a gyalogosok „kullognak” 22,7 %-kal, majd a kerékpárosok következnek 18,2%-kal. A szavazók 9,1%-a pedig úgy vélte, nem lehet különbséget tenni, azaz a közlekedés valamennyi szereplője potenciális veszélyforrást jelent. A szavazás folytatódik, ezúttal így szól a kérdés: Ön szerint hány aranyérmet szerez Magyarország a londoni olimpián? A válaszlehetőségek: - Egyet sem. - 1-3 között. - 4-5 között. - 5-nél többet


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477