Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Akik a legjobban kapták el a pillanatot a nagyhéten

thumb KR hajszaLezárult a Triatlon Nagyhétre meghirdetett KreAktív Fotópályázat, melyre két kategóriában lehetett nevezni. Általános és sport kategóriákban küldhették be a képeket a pályázók.

A zsűri kategóriánként 3-3 képet díjazott. A helyezettek  kategóriánként:


Sport:


1 Jakab Zoltán (Hajsza)
2 Deli Tímea (Sebesség)
3 Hell Zsófia (Fiatalon a sportért)


Általános:
1 Nagy Zoltán (Köszöntő)
2 Jakab Zoltán (Tüzijáték a tó felett)
3 Krucsai Ádám (Fotós)


A pályázat támogatói: Sztrohár Képkeretezés, FUJI Fotócentrum, Balázs Filament Kft., Kreaktív Egyesület, Derkovits Kulturális Központ, TVK Mali Triatlon Klub, Szerencsi Édességbolt, INSOMNIA női divatüzlet, Díva szalon, Molnár Éva kozmetikus.

thumb KR sebesseg thumb KR sport fiatalthumb KR koszonto


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477