Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Delegáltak a pártok

kr valasztasA jelölőszervezetek közül a Jobbik és a Városért Egyesület nem delegált tagot a Tiszaújvárosi Helyi Választási Bizottságba. Az MSZP Kovács Gyulát, a Fidesz-KDNP Ughy Imrét (mindketten képünkön), a Munkáspárt Dr. Szentirmai Károlyt delegálta, akik pénteken, illetve hétfőn tettek esküt.

Nem lesz melegvíz

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a fűtőerőmű leállása miatt 2014. október 07-én 04:00 órától, október 07-én 24:00 óráig Tiszaújváros távhőszolgáltatással ellátott területén a használati melegvíz szolgáltatás szünetel.
Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.
    TiszaSzolg 2004 Kft.

Polgármesteri találkozó

kr polgarA választások előtt utolsó alkalommal tartott egyeztetést Bráz György polgármester és Tóth József, Polgár város első embere. A két település között a partnervárosi kapcsolatokon túlmutató együttműködés valósult meg az elmúlt ciklusban, de készülnek a választások utáni újabb együttműködésre is. Ennek sarkalatos pontja lehet a 2014-2020 közötti uniós támogatású fejlesztési időszak. Ennek segítségével tervezik megvalósítani például a két várost összekötő kerékpárutat. Emellett a kultúra és a sport területén is szeretnék továbbfejleszteni az együttműködést.

Vezetékcsere és panelprogram

kr panel 1104 millió forintnyi fejlesztést végzett el a TiszaSzolg 2004 Kft. szep-tember végéig Tiszaújváros táv-
hőrendszerében. Tizenegy helyszínen a teljes hálózat mintegy 5%-át érintő korszerűsítést hajtottak végre. Néhány társasháznál mégis izgulnak, hogy lesz-e meleg, ugyanis a panelprogramos fűtéskorszerűsítési munkálatok elhúzódtak.
Hiába a verőfényes napsütés, a nappali kellemes meleg, esténként, de főleg reggelente már elkél a pulóver, sőt akár a kabát is. Hamarosan indulni kell a fűtéssel, és ilyenkor mindig felmerül a kérdés vajon készen áll-e a hőszolgáltató.

Bővebben...

Egyházi hírek

Római katolikus
Keddtől szombatig 18:30-órától, vasárnap 11:00 órától szentmise.


Görög katolikus
Csütörtökön és pénteken 8:00 Szt. Liturgia, 18:00 paraklisz. Szombaton máriapócsi zarándoklaton veszünk részt, indulás 7:30-kor. Vasárnap a Szt. Liturgia 9:00 órakor kezdődik! Hétfőn és szerdán 18:00 paraklisz.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477