Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Készül a rendezvényterv

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete hamarosan tárgyalja Tiszaújváros 2015. évi előzetes rendezvénytervét.
Kérjük a városi intézményeket, egyesületeket, civil szervezeteket, egyházakat, magánszemélyeket, amennyiben Tiszaújvárosban közérdeklődésre számító rendezvényt szerveznek, illetve meg kívánnak jelenni a 2015. évi városi programfüzetben, rendezvényük időpontjára, címére, várható kiadásaira, bevételeikre vonatkozó információkat, az önkormányzati támogatásra irányuló igényüket, az esemény rövid leírását juttassák el az erre a célra készített rendezvénybejelentő-lapon. Program-terveket kizárólag a kitöltési útmutató alapján elkészített rendezvény- bejelentő-lapon tudunk elfogadni.

Bővebben...

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2014. szeptember 25-én, csütörtökön 9 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.
Napirendi javaslat:
Zárt ülés:

Bővebben...

Figyelem egymásra és a városra

kr prourbe 1Klubot alakítottak a Tiszaújváros önkormányzata által Pro Urbe díjjal kitüntetettek. A társaság célja, hogy odafigyeljenek egymásra, odafigyeljenek a városra, és ha szükséges segítséget nyújtsanak a város vezetésének.
Az elismerés alapítása, 1993-óta hatvan Pro Urbe díjazottja van Tiszaújvárosnak. Közülük sajnos 14-en már nincsenek az élők sorában, és többen nem Tiszaújvárosban, illetve közvetlen környezetében élnek. A díjazottak közül heten - Mészáros József, Szrogh Károly, Gergely Zsigmond, Dr. Heiszman Géza, Dr. Molnár Tibor, Türk Balázs és Hegedüs György - az idei kitüntetések átadását követően arra az elhatározásra jutottak, hogy szorosabbá fűzik a kapcsolatot részben az elismertek, részben a város vezetése között.

Bővebben...

Egyházi hírek

Római katolikus

Keddtől szombatig 18:30-órától, vasárnap 11:00 órától szentmise.

Görög katolikus

Csütörtökön és pénteken 8:00 Szt. Liturgia. Szombaton 17:00 vecsernye, utána utrenye. Vasárnap 8:30 Szt. Liturgia Sajóörösön, 11:00 Tiszaújvárosban. Kedden 17:00 vecsernye. Szerdán (okt. 1-én) az Istenszülő Szűz Mária oltalmának ünnepét tartjuk: 7:00 utrenye, 16:30 Szt. Liturgia Sajószögeden, 18:00 Tiszaújvárosban.

Bővebben...

Gyógyszertári ügyelet

„A gyógyszertári ügyelet feladata a SÜRGŐS szükség miatt jelentkező betegek ellátása.” Tiszaújvárosban a gyógyszertári ügyeleti/készenléti szolgálatot szeptember 28-ig (vasárnapig) a Remény Gyógyszertár (Szent István út 9-11., tel.: 49/340-052), majd szeptember 29-től (hétfőtől) a Borostyán Gyógyszertár (Széchenyi u. 11., tel.: 49/341-050) látja el.  - A telefonos készenléti szolgálat a legtovább nyitva tartó gyógyszertár zárása után kezdődik és tart másnap reggel 8 óráig. Rendelkezésre állás 30 percen belül

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477