Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Útlezárás

kr automentes2014. szeptember 19-én (péntek) 13.30 – 15.30 óra között az Autómentes Nap rendezvénye miatt útlezárás lesz a Bethlen Gábor úton az Építők útja és a Rózsa út kereszteződése közötti szakaszon.
Megértésüket köszönjük!                               

A rendezőség

Megalakul a Pro Urbe klub

kr prourbeAmint arról lapunk is beszámolt, több Pro Urbe díjjal kitüntetett személy kezdeményezte, hogy a kitüntetettek részvételével alakuljon Pro Urbe klub városunkban. A kezdeményezők Bráz György polgármester támogatását, illetve - az alakuló ülés megszervezésében - segítségét kérték.
Az egyeztetéseket követően eldőlt az időpont és a helyszín: szeptember 23-án (kedden) 18 órakor az Arany Holló étteremben tartja alakuló ülését a Tiszaújvárosi Pro Urbe Klub.

Rendkívüli testületi

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2014. szeptember 18-án (csütörtökön), a Pénzügyi Ellenőrző, Gazdasági és Ügyrendi Bizottság rendkívüli ülését követően, várhatóan 15.15 órakor a Városháza III. emeleti tanácskozó termében rendkívüli ülést tart.
Napirendi javaslat:
1. Javaslat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ alkalmazásában álló munkavállalók jutalmazásával kapcsolatos döntés meghozatalára

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire. Szeptember 24-én, szerdán 18.30 órai kezdettel válaszol Tiszaújváros polgármestere a lakossági kérdésekre. Ezeket előzetesen is föl lehet tenni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy levélben, 3580, Tiszaújváros, Szent István út 16., Tisza Televízió, az adás ideje alatt pedig telefonon a 49/341-844, 341-755-ös számon.

Tágasabb, szebb könyvtári terek

kr konyvtar 1Már teljes kapacitással üzemel a Hamvas Béla Városi Könyvtár, ahol jelentős felújítási munkálatokat végeztek a nyáron. Két hé-ten belül újra kinyit az intézmény tiszaszederkényi fiókkönyvtára is, ahol jelenleg a kölcsönző teret alakítják át.
Hatszáz négyzetméteren linóleumot cseréltek a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, és a gyermekkönyvtári kölcsönző teret is kifestették. Az átalakítás ideje alatt augusztusban zárva volt az intézmény, igaz olykor ideiglenesen kinyitott. A felújítás végeztével most már teljes kapacitással működik.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477