Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Légi szúnyogirtás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. szervezésében a 2014. július 4-5. közötti időszakban légi kémiai szúnyogirtást lesz Tiszaújváros belterületén.

Testvérlátogatás

kr csikszeredaTízedik alkalommal látja vendégül városunk, partnertelepülésünk, Csíkszereda gyermekcsoportját. A táborozó határon túli gyermekek egy hetet ingyen tölthetnek Bogácson az önkormányzat jóvoltából. A cserelátogatás augusztusban lesz, akkor a tiszaújvárosi diákokat látja vendégül Csíkszereda.  
A csíki gyerekek és az őket kísérő felnőttek tegnap látogattak Tiszaújvárosba. A Városházán Bráz György polgármester és dr. Fülöp György alpolgármestere fogadta őket, majd a program a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőben folytatódott.

Kangoo a téren

kr kangooA TIFIT SC kangoo-s lányai lepték el a Városházteret a minap. A Veszprémi Orsolya vezette csoport vidám táncos bemutatót tartott. A flash mob, avagy villámcsődület lényege, hogy meghökkentő helyen, hirtelen ,,alakul ki”, így történt ez most is, a csoport a zenés kangoo-edzés után rögtön szét is oszlott.

Hivatali ünnep

kr koztisztviselokJúlius 1-je a köztisztviselők napja. Ebből az alkalomból köszöntötték az önkormányzat vezetői a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal dolgozóit.
A Sziget Csárdában rendezett ünnepi vacsorán Bráz György polgármester köszöntötte a hivatal munkatársait. Az önkormányzat vezetői, a képviselő-testület nevében elismeréssel szólt a helyi köztisztviselők munkájáról, magas színvonalúnak ítélve meg azt.

Bővebben...

Szederkényi vendéglátás

kr legyen 1Főzzünk együtt! Együnk együtt! Igyunk együtt! Legyünk együtt! Ez a mottója a Legyen Szederkény Vendége rendezvénynek, mely-
re idén minden eddiginél többen, mintegy háromszázan jelentkeztek.
- Idén hatodik alkalommal rendeztük meg ezt a programunkat - mondta Mátyás Zoltán a Derkovits Kulturális Központ Igazgatója. - A most benevezett 16 csapat számára van egy meglepetésünk is, szakavatott zsűri fogja kóstolni az étkeket és véleményt mond róluk.
A csapatokat kevésbé hozta lázba a zsűrizés ténye, nem mintha nem lettek volna büszkék főzési tudományukra, ám a versengés többnyire kimerült abban, hogy egymást kínálták étkeikkel és nem egy esetben jófajta itókájukkal is.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477