Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Ösztöndíjas fiatalok

kr mecenas_1

Nyolcvanhárom főiskolás és egyetemista kapott ösztöndíjat a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítványtól. A sikeresen pályázó hallgatók között   3.568 ezer forintot osztott szét ebben a félévben a kuratórium. A fiatalokat a hétvégén ünnepélyes keretek közt köszöntötte a város   vezetése és a kuratórium.

Bővebben...

Konszenzus a Barcsay térről

kr forum1A múlt héten tartották azt a lakossági fórumot, melyet a Barcsay tér tervezett átalakítása miatt hívtak össze. Hetekkel a rendezvény előtt nyilvánosságra hozták az előtervet, így a lakók időben megismerhették, miként képzeli el a tervezőcsapat a negyven éves tér jövőjét.

Bővebben...

Bráz György a polgármesterjelölt

Taggyűlést tartott az MSZP tiszaújvárosi szervezete, melyen a párt polgármesterjelöltjéről döntöttek. Nem született meglepetés, a szocialisták a jelenlegi polgármestert, Bráz Györgyöt jelölik a posztra. Egyúttal a taggyűlés felhatalmazta Bráz Györgyöt, hogy kezdje meg az egyeztetéseket a lehetséges önkormányzati képviselőjelöltekkel.

Sportfesztivál, csúcsfesztivál

kr sfeszt1Hihetetlen kínálatot vonultattak fel a II. Sportfesztivál szervezői a szombati nap folyamán.Aki ellátogatott a Sportcentrum területére, egy talpalatnyi helyet sem találhatott, ahonnan ne követhetett volna figyelemmel parádés bemutatókat, izgalmas sporteseményeket.

Bővebben...

Közlekedési akciók polgárőrökkel

Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatósága által meghatározott feladattervnek megfelelően 2014. májusától a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság is folyamatosan tart a személyi sérüléses balesetek megelőzése, azok súlyossági fokának csökkentése érdekében célirányos fokozott közúti ellenőrzéseket.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477