Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Testvérvárosi látogatás

kr testvervarosiDr. Fülöp György alpolgármester vezetésével négyfős önkormányzati delegáció utazott május 2-án testvérvárosunkba, Rimaszombatba.
A delegáció a rimaszombati városnapok rendezvényen képviselte településünket. A látogatás alkalmával a két város vezetői egyeztetést folytattak az augusztusi Tiszaújvárosi Városnapok rendezvényről, illetve a két település közötti további együttműködési lehetőségekről.

Megnyílt a kalandmedence

kr kalandmedenceMájus elsején verőfényes napsütés és már-már nyárias meleg fogadta mindazokat, akik a ha-
gyományos majális-programok helyett inkább strandolni vágytak.
A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő is sok vendéget fogadott. Közülük többen örömmel fogadták, hogy a kalandmedencét is használhatják.
- Rendszeresen jövünk ide télen - mondta Dobos György, aki Kazincbarcikáról érkezett.  - Olyankor bent a termálban vagyunk, de most, hogy ilyen szép idő van, kijöttünk. Alig várom, hogy induljon a dögönyöző, mert olyan jó erős.
Volt, aki gyermekeire gondolva választotta az élménymedencét.

Bővebben...

Közmeghallgatások

kr kozmeghallgatasMájus 13 - 15
TISZAÚJVÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE
 közmeghallgatásokat tart az alábbiak szerint.
Tisza-part városrészben
 május 13-án, (kedden) 16,00 órakor
Tisza-parti Szabadidőház Ifjúsági Klubja (Neumann János u. 1.)
 Tiszaújváros városházán
(III. emeleti tanácskozó terem)

Bővebben...

Nyitva a hivatal

Szombati munkanap
A május elseje miatti munkanap áthelyezés következtében május 10-én, szombaton munkanap lesz. A május 2-ai, pénteki pihenőnapot kell bedolgozni. Ennek megfelelően Tiszaújváros Polgármesteri Hivatala is nyitva lesz. Az ügyfeleket a pénteki munkarend szerint, 8-tól 12 óráig fogadják.

Tisztelgés szirénával

kr tuzoltokA hősi halált halt tűzoltókra emlékeztek az ország valamennyi laktanyájában hétfőn délelőtt.
A védelmi szervezet dolgozói Tiszaújvárosban is hangos szirénaszóval, egy perces tiszteletadással emlékeztek azokra a bajtársaikra, akik a tűzesetek, katasztrófák elleni védekezés során hunytak el.A tűzoltónap alkalmából Buda-pesten, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) székháza előtt emlékművet állítottak az elhunytaknak.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477