Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tiszaújváros évkönyve

Már javában zajlanak Tiszaújváros 2013-as évkönyvének nyomdai munkálatai. A könyv cikkek, fotók és statisztikai adatok formájában ad átfogó képet a város tavalyi évéről. A kiadvány ezer példányban készül, elsőként a kitüntetettek és a sajtónapi ünnepség résztvevői kapják meg március 15-én.

Felhívás

Tisztelt  Tiszaújvárosi Polgárok!
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából városunk ünnepséget rendez.
Kérjük azokat a pártokat, polgári és civil szervezeteket, melyek a megemlékezés virágait, koszorúit szeretnék elhelyezni 2014. március 15-én (szombat) 18.30 órától a Petőfi szobornál, hogy az ünnep méltó előkészítése érdekében jelezzék részvételi szándékukat írásban március 10-én (hétfő) 16.00 óráig a Derkovits Kulturális Központ igazgatójánál.

Bővebben...

Mi kell a nőnek?

Március 8-án este hattól kilencig nőnapi különkiadással jelentkezik a Tisza TV. Az élő műsorban telefonos játékokkal, értékes nyereményekkel várják a nézőket a képernyők elé. A háromórás adás ideje alatt Nefer, a jósnő „rendel”, akit telefonon hívhatnak, ha kíváncsiak a jövőjükre. A riportok, vidám összeállítások középpontjában mi más állna, mint a nők. Róluk, de nemcsak nekik szól majd az a családias hangulatú beszélgetés is, melynek férfi és női vendégei tudják csak igazán: mi kell a nőnek?

Köszöntés

TISZAÚJVÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK NEVÉBEN  A NŐNAP ALKALMÁBÓL  TISZTELETTEL KÖSZÖNTJÜK A HÖLGYEKET!
Bráz György polgármester, Dr. Fülöp György alpolgármester, Dr. Molnár Tamás jegyző

Lényegesen jobb eredmények

kr tvkA múlt héten tette közzé a TVK 2013-as pénzügyi gyorsjelentését. Bár az utolsó negyedévben az alapanyagok és a polimer termékárak egymáshoz viszonyított kedvezőtlen alakulása volt jellemző, úgy éves, mint negyedéves összevetésben lényegesen jobbak az egy évvel korábbi időszakhoz képest a TVK-csoport eredménymutatói.
2013-ban a TVK-csoport számottevően kedvezőbb eredményeket könyvelhetett el az egy évvel korábbihoz képest. A 10,7 milliárd forintos üzleti eredmény közel 20 milliárd forinttal haladta meg az előző évit. A növekedést elősegítő tényezők: a magasabb termelési és értékesítési volumen, a kedvezőbb integrált petrolkémiai fedezet, az olefin melléktermékek és az alapanyagok kedvezőbb áraránya. Ugyancsak javította az eredményességet az árfolyam-mozgások kedvező hatása, valamint a haté-
konyságjavító akciók által elért teljesítményjavulás.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477