Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Év végi műsorfolyam

Kedves Nézőink!
A Tisza Televízió idén először ünnepi műsorfolyammal ajándékozza meg Önöket. Olyan összeállításokat mutatunk be adásainkban, amelyek az év folyamán emlékezetes perceket jelentettek a tiszaújvárosiaknak, vagy amelyek a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódóan készültek.
December 22. hétfő - Szederkényi gyertyagyújtás, december 23. kedd - Adventi hangverseny, december 26. péntek - Ünnepi református istentisztelet, görög katolikus ünnepi szentmise, római katolikus ünnepi szentmise, december 27. szombat - Retro szilveszter (összeállítás korábbi szilveszteri műsorokból), december 28. vasárnap – Hyppolit a lakáj (az Álom Társulat előadása felvételről), december 29. hétfő - János Vitéz (a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes előadása),
december 30. kedd - Szilveszteri műsor 2014.

Bővebben...

Nyugdíjas találkozó

kr nyugdijasHagyomány, hogy karácsony közeledtével az önkormányzat köszönti, megvendégeli és megajándékozza a Polgármesteri Hivatal nyugállományba vonult dolgozóit. Idén az Arany Holló étteremben találkoztak az egykori köztisztviselők és a város vezetői. Bráz György polgármester - miután köszöntötte a meghívottakat - a 2014-es változásokról számolt be.
Kitért arra is, hogy a törvénymódosítások, a választások sok feladatot adtak az önkormányzatnak, a hivatalnak, s ezeket hozzáértéssel, tisztességgel, becsülettel oldották meg a munkatársak.

Rövidebb ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2014. december 31-én (szerdán) a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás 8 órától 12 óráig tart.
                                     Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Örökzöldek karácsonyra

kr fenyo 1A napokban már megjelentek a szokásos árusítóhelyeken a fenyőfák. A kereslet egyelőre gyér, pedig az árak nem igazán változtak tavalyhoz képest.
 A típus és a méret a fő tényező az árcédula meghatározásánál, de akad olyan hely is, ahol a kisebb fenyőket darabáron értékesítik. Árusító helyektől függően a lucfenyő 1500-1900 forinttól kapható, az ezüstfenyő esetében 2900-3500 forint, a normand fenyőnél 4000-6000 forint között alakul az induló ár.
Az embereknek egyre kevesebb a pénzük, így karácsonykor, amikor a kiadások is magasabbak, sokan a fenyőfán spórolnak - állítja több kereskedő is
- Eddig átlagos a kereslet - mondja Cserjési Géza, aki már hosszú évek óta foglalkozik fenyőfa árusítással. - Még korán vagyunk, de lehet érezni, hogy minden évben egyre gyengébb a forgalom. Sokan átálltak műfenyőre, nem is az anyagiak, hanem inkább a praktikussági szempontok miatt. Akik megmaradtak a természetes fenyőnél, azok valószínűleg hagyományosabb szemléletet követnek és áldoznak rá. De olyat is tapasztaltunk, hogy megunják a műfenyőt és újra élőt vesznek.
Az is tapasztalható, hogy sokan kitolják a fenyővásárlás időpontját. Van, aki több helyszínt felkeresve, hosszas mérlegelés után dönt.

Bővebben...

Szeretetvendégség Szederkényben

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ és a Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel vár minden érdeklődőt 2014. december 21-én (vasárnap) 17,00 órai kezdettel a Rákóczi út 81. szám alatt megtartandó szeretetvendégségére. A rendezvényen megjelenőket egy tál étellel és karitatív élelmiszer- és ajándékosztással fogadják a szervezők.
Farkas Sándor
elnök

Alkategóriák


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477