Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Levegőminőség Tiszaújvárosban

kr merokocsiTiszaújváros önkormányzata és a MOL Petrolkémia Zrt. (korábban TVK Nyrt.) lakossági kezdeményezésre közös projektet indított el 2014-ben a levegőminőségi problémák tisztázásának érdekében.

Bővebben...

Girincsnél épül a pontonhíd

Amint arról korábban beszámoltunk, nettó 219 millió forintból felújítják a kesznyéteni Sajó-hidat.

Bővebben...

Oldaltáv kampány

kr oldaltavKözlekedésbiztonsági kampány helyszíne volt a Bethlen Gábor út a Triatlon Nagyhét keddi délutánján. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a Kerékpáros Miskolc Egyesület szervezésében Távolság - tartós barátság mottóval az autóvezetők figyelmét hívták fel a megfelelő oldaltávolsággal történő előzésre.

Bővebben...

Pénzre váltott zsetonok

kr tescoA TESCO Magyarország áruházlánc ismét megrendezte az „Ön választ, mi segítünk” programját. A kezdeményezés célja, hogy olyan civil szervezeteket és közösségi programokat támogasson az üzletlánc, melyek hozzájárulnak az áruházak vonzáskörzetében élők, dolgozók életminőségének javításához.

Bővebben...

Humorral fűszerezve

kr aradiVisszatérő vendége Tiszújvárosnak Aradi Tibor humorista, aki ezúttal a Triatlon Nagyhét Kreaktív színpadán lépett a közönség elé. A Stand up Comedy-s nem egyedül érkezett, fiatal pályatársát, Rekop Györgyöt is magával hozta.

Bővebben...

Nagy ajándékunk, a Tisza

kr turista_1Kellemes evezés a Tiszán, egy pár kilométeres gyaloglás a gáton, és persze kerékpározás egy nagyobb körben - ez volt a Tiszaújvárosi Turista Triatlon. Ugyanúgy neveztek családok, mint baráti társaságok, munkahelyi közösségek. Kellemes időben kellemes élményekkel zárult a szombati nap.

Bővebben...

A szavak embere

kr kaszatibiA Triatlon Nagyhét nyolcadik napja sem telt el sztárfellépő nélkül. Szombaton este Kasza Tibi szórakoztatta a közönséget.

Bővebben...

Hősiesen helytálltak, de a befejezésre nem volt esély

kr fiuk_1Magyar szempontból jól indult, de sajnos az időjárás miatt nem fejeződött be a tiszaújvárosi 22. ITU Triatlon Világkupa július 8-i, késő délutáni férfi döntője. A vihar és a jégeső tönkretette a pályát és veszélyeztette az utolsó pillanatokig hősiesen kitartó sportolók biztonságát, így a versenybíróság nem tehetett mást, mint a kerékpározás vége előtt nem sokkal félbeszakította a viadalt, melyre eddig még nem volt példa.

Bővebben...

Brit siker, Bragmayer Zsanett a 10. lett

kr lanyok_1A 2020-as tokiói olimpia májusban indult kvalifikációs sorozatának részét képező 22. ITU Triatlon Világkupa július 8-i női döntőjében Sophie Coldwell révén brit siker született. A legjobb magyar a 10. helyet kiérdemlő Bragmayer Zsanett lett.

Bővebben...

Idén is nálunk gálázott a magyar utánpótlás

kr up_1A Magyar Utánpótlás Gálával indult a 20. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét vasárnapi utolsó felvonása. Hazánk legjobb gyermek és serdülő korcsoportos versenyzőit az aktuális korosztályos ranglista alapján hívták meg erre a számukra „mini világbajnoksággal” felérő erőpróbára.

Bővebben...

Karai Leventének játszották el a magyar Himnuszt

kr etu_1A tiszaújvárosi 13. ETU Triatlon Junior Európa-kupa férfi döntőjében Karai Levente révén magyar aranyéremnek örülhettek a sportbarátok. A nőknél a negyedik helyet kiérdemlő Soós Fanni bizonyult a legjobb magyarnak, a tiszaújvárosi színeket képviselő Putnóczki Dorka a hatodik lett.

Bővebben...

Extrém-csata: első a „Csapatnév”

kr extrem_1A Dísztó környékén kialakított akadály-pályán szerdán az extrém-váltók adhattak számot ügyességből, gyorsaságból, leleményességből.

Bővebben...

Futás-bringa-futás „szendvics”

kr duatlon_1A Nagyhét tömegsport „étlapján” csütörtökön a szokásos duatlon váltó szerepelt. A háromfős csapatok tagjaira 1 km futás, 4 km kerékpározás és újabb 1 km futás várt. A Hotel Phőnix melletti versenyközpontból 54 egység első emberei rohantak ki a futópályára, hogy a kör teljesítése után indítsák kerékpáros társukat, akik visszaérve adták tovább a befejező futóembernek a képzeletbeli váltóbotot.

Trapp harmadszor

kr pentekfutasA Nagyhét július 6-i napján, a tömegsport rendezvény előtt és utána is a Miskolc Autóház Seat Roadshow-jának keretében ki lehetett próbálni a márka különböző modelljeit, mely lehetőséggel sokan éltek is.

Bővebben...

Dr. Márkus Gáborra emlékeztek

kr markusszoborA hagyományok alapján csütörtökön, a 43 ország sportolóit köszöntő ünnepség előtt, a Dísztó partján dr. Márkus Gábor szobránál - a tiszaújvárosi önkormányzat szervezésében - meghitt hangulatú megemlékezést tartottak.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477