Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A jövőt építi a foglalkoztatási tanács

kr foglalkoztatas_1Tiszaújvárosban működik egy sokak által egyedinek tekinthető - civil szerveződés, a Tiszaújvárosi Foglalkoztatási Tanács (TFT), mely a térségi munkaerőpiacon működő szervezetek munkáját koordinálja. Erről beszélgettünk Kenyeres Tamással, a szervezet alelnökével.

Bővebben...

Épül a poliol üzem

kr poliol2021-ben kezdi meg működését az új tiszaújvárosi poliol üzem. A gyár a MOL Petrolkémia Zrt. (MPK) területén épül fel. A földmunkák már elkezdődtek, ezzel párhuzamosan a munkaerő- toborzás is. A részletekről Zsinkó Tibort, az MPK vezérigazgatóját kérdeztük.

Bővebben...

Szociális temetés halasztva

kr temetoIsmételten elhalasztották a szociális temetés hatályba lépésének időpontját.

Bővebben...

Jólesik a jó idő, mégsem vagyok jól!

kr joidopBár reggelente úgy tűnik, lesz idén is tél, de napokkal ezelőtt még akár 20 Celsius fokig is felszaladt a hőmérő higanyszála. Egyrészről a lelkünknek jót tesz ez a szép napos idő, de a szervezetünk nem igazán érti, hogy mi történik, hiszen a ilyenkor a hőmérséklet jóval 10 fok alatt szokott lenni.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477