Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Te mit csinálsz idén nyáron?

kr tabor_1Kevesebb, mint egy hónap van a várva várt nyári szünetig. A gyerekeknek nagy öröm, a szülőknek inkább gond a több mint tízhetes vakáció.
Nagyszülőtől, nagyszülőig járnak a gyerekek, a nagyobbak pedig telefonnal a zsebükben, lakáskulccsal a nyakukban a focipályán vagy a számítógép előtt, on-line üzemmódban töltik a szünidőt. A közös családi nyaralások természetesen nem töltik ki a teljes nyarat, így megoldást jelenthetnek a táborok is.

Bővebben...

Bedagad, piros, fáj

kr szunyogirtasA hétvégén folytatódott a légi védekezés a szúnyogok ellen. A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. szervezésében helikopterről irtották a vérszívókat. Nem csak a szúnyogok okoznak azonban kellemetlenségeket, ez az időszak ugyanúgy szól az egyéb rovarok csípéséről is.

Bővebben...

Veszélyes hulladék

kr veszelyesAhogy az lenni szokott, viszonylag kevés veszélyes hulladék gyűlt össze az önkormányzat és az Ecomissio Kft. első negyedévi begyűjtési akcióján.

Bővebben...

Szünidőben is ingyen ebéd

Egyre kevesebben igénylik a szünidei gyermekétkeztetést, pedig a napi egyszeri meleg ételt ingyen kapják a rászorulók.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477