Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Felújították a felújított utat

kr oros_1Garanciális javítással újraaszfaltozta a sajóörösi bekötőutat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A nyáron egy úgynevezett felületi bevonatos technológiát alkalmazva javították ki az úthibákat, ám a beruházásra folyamatosan érkeztek a panaszok. Egy hete újra felvonult a területre a kivitelező.

Bővebben...

Indulhat a poliol

kr poliolA MOL és a német thyssenkrupp vezetői aláírták a poliol üzemegységről szóló szerződéseket.

Bővebben...

Petrolkémia üzletág

A MOL-csoport 2030-as stratégiájával összhangban a féltömegcikkek és speciális vegyipari termékek irányába bővíti petrolkémiai értékláncát,

Bővebben...

A MOL-csoport

A MOL-csoport egy integrált, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, budapesti központtal, mely 26 000 fős nemzetközi és dinamikus munkaerejével több, mint 30 országában van jelen,

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477