Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tiszaújváros visszavárja fiataljait

kr mecenas_bentreA városvezetők, a képviselők és a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány kuratóriumának tagjai személyesen köszöntötték szombaton a polgármesteri hivatalban azokat a hallgatókat, akiknek féléves ösztöndíjjal jutalmazták tanulmányi munkáját. Idén 60 diák kapott 34 és 50 ezer forint közötti egyszeri ösztöndíjat.

Bővebben...

Drágult a luc, tavalyi áron az ezüst és a nordmann

kr fenyoGyönyörű fenyőfák sorakoznak a lezárt parkolóban, ők is a karácsonyt várják. Összegabalyodott izzósorok, mindenhonnan nézve ferde csúcsdísz, összevissza színek idén is, és mégis, nagyon szép végeredmény. Ugyanúgy, mint minden évben.

Bővebben...

Rendben a rendelő

kr rendeloA képviselő-testület elfogadta a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet 2016-2017-ben végzett tevékenységéről szóló beszámolót.

Bővebben...

Lejárt diákigazolványok

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem jogosult, be kell jelentkeznie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, és december 16-tól egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477