Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Füstje volt, de lángja nem

kr tuzA Phőnix Hotel egyik első emeleti szaunája borult füstbe vasárnap, ezért riasztották a helyszínre a tiszaújvárosi tűzoltókat. A riadalmat egy műanyagpohár okozta, amit az egyik fűtőberendezés tetején felejtettek. A hőtől megolvadó pohár lefolyt a padlóra, hatalmas füstöt és pánikot okozva.
Az emelet egy része is füsttel telítődött, az ott tartózkodó 13 embert a hotel halljába terelték. Tűz nem volt, így a helyszínre érkező tűzoltóknak csak a helyiséget kellett átszellőztetniük. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár sem jelentős.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477