Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Új rendőr- és tűzoltóautók

kr rendorautoegyesreÚj járőrgépjárműveket kapott a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az elmúlt év végén. Nem csak a rendőrség járműflottája újult meg, hanem a tűzoltóságé is. A rendőrkapitányságra érkezett hat autó között van egy terepjáró Suzuki Vitara, és két speciális Volkswagen Caddy típusú autó, ami alkalmas kutyaszállításra is. A napi munkavégzést segítő járművek közül négy Tiszaújvárosba, kettő a mezőcsáti őrsre került. A Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltóparancsokság három gépjárműfecskendőt és egy magasból mentő gépjárművet kapott, Rába R16-os fecskendőket és egy Iveco Magirus típusú magasból mentő járművet. A Rábák egyike Mezőcsáton áll szolgálatba. Cikkünk a 2. oldalon. Fotó: Varga Tamás


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477