Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Speedmaraton

kr tispolOrszágszerte szerdán reggel hat órakor kezdődött a rendőrség „Speedmaraton” nevű akciója. Az eredeti tervek szerint csütörtök reggel hatig több ezer traffipax állt volna szolgálatban, de az időjárási körülmények miatt az akciót lefújták, egy későbbi időpontra halasztották. A 24 órás „Speedmaraton” egész Európát érinti, ugyanabban az időpontban több országban is mérik a sebességet.
- Az ellenőrzések célja, hogy felhívjuk a figyelmet a sebességtúllépések veszélyeire, mivel jelenleg ez az egyik vezető baleseti ok, a halálos balesetek esetén 40% körüli a sebességtúllépés miatt bekövetkezett balesetek aránya - tudtuk meg Pocsai Csabától, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályvezetőjétől.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477